torstai 9. joulukuuta 2021

9. Joulukuuta


Tapahtuipa kerran Kaikkien Aikojen huoneessa(jota voitaisiin myös kutsua nimellä Maailman uni): 


"- Täsmälleen. Korostan tätä nyt vielä: kaikki maan päällä elävät olennot näkevät unta. Kollektiivista unta. Suuren Valon lähellä te kaikki olitte yhtä suurta ykseyttä, mutta sitten te nukahditte. Yhdessä. Näitte unta erkaantumisesta, joka johti maailman ja maailmankaikkeuksien syntymiseen. Todellisuudessa nukahtamista ei ole kuitenkaan koskaan tapahtunut, eikä maailmaa, maailmankaikkeutta tai yhden yhtäkään kehoa syntynyt. Syntyi - tavallaan - vain uni, joka näyttää kulkevan lineaarisesti eteenpäin. Mutta Isoäiti-Röhveli, tämä on vain kokemus! Oikeasti maailma on ollut koko ajan samanlainen: täysin valmis. Matka, jota ei oikeastaan koskaan ollutkaan olemassa, on jo kuljettu loppuun. Ja nyt ainoa asia, mikä teidän olisi maailmassa tehtävä, on herääminen.

    Mä tuijotin mun opasta ja mulle tuli tosi outo olo. Mä kattoin ympärilläni kiitäviä aikahuppuja ja mua alko joteski huipataki päästä.

    - Mutta...osa näistä tapahtumistaha on tapahtunu jo kauvan sitte. Mite niin ne muka tapahtuu kaiken aikaa? Ny mä en käsitä kyllä yhtää!

    - Aika on kaikki, aikaa ei ole. Se on paradoksi, jonka kanssa te maassa elävät joudutte kamppailemaan. Voit ajatella ajan olevan kuin uni, jossa sinä näet yhdellä silmäyksellä Taivaallisen juonen jokaisen vaiheen. Ja tämä on se asia, jossa Suuri Valo on totta tosiaan teitä auttanut. Hän ei luonut tätä vastakohtien maailmaa, mutta Taivaallisen juonen hän loi. Tien takaisin. Ja juuri siksi minä toimin tässä nyt Suuren Valon puolestapuhujana ja vakuutan sinulle, että teitä ei ole koskaan hylätty. Päin vastoin. Teidän toivotaan palaavan takaisin niin pian kuin mahdollista. Mutta se miksi sinä olet nyt keskellä Kaikkien Aikojen huonetta, liittyy siihen tehtävään, joka sinulla tässä kaikessa on. Sillä vaikka maailma pohjimmiltaan onkin vain unta, on se kuitenkin se paikka, jossa teidän on oma rauhantyönne tehtävä. Keho, maailma ja jopa Sateenkaarikivi ovat oppimisvälineitä, joiden avulla te kaikki pikkuhiljaa palaatte kotiin. Ja tämä onkin se perimmäinen syy, minkä vuoksi me kerromme sinulle näitä tarinoita, ja miksi sinä olet täällä nyt. Sinun on tavattava eräs henkilö. Sinulla on hänen kanssaan tärkeä tehtävä, vaikka te näytättekin toimivan hyvin eri ajassa ja paikassa. Tämä on siis tärkeä matka paitsi sinulle, myöskin hänelle. Näin te molemmat ymmärrätte paljon nopeammin ja helpommin, mistä ajassa - ja maailmassa - todella on kysymys."


Heli Haavisto: Wernerilandia - ympyrässä on vastaus kaikkeen, s. 69-70. Valmiixi 2016 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

  24. Joulukuuta " Kun ympyrä sulkeutuu, homma on hoidettu, eikä siitä sen enempää."  Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2022! ❤️