tiistai 30. marraskuuta 2021

Huomenna alkaa... Joulukalenteri 2021

Hyvää marraskuun viimeisen päivän iltaa.

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaa ja tuntuukin, huomenna alkaa tämän vuoden viimeinen kuukausi. Ja ainakin Espoossa on jo talven tuntua. Pakkasta, viimaa ja luntakin tihuuttaa. Eli voiskohan tässä tapahtua tänä vuonna sellainenkin ihme, että saatais valkea joulu? Minä ainakin elättelen sellaisesta toiveita.

No, olipa tai ei, joulu tulee kuitenkin. Ja tässä marraskuulla kun kävin noita vanhoja tekstejä läpi ja palauttelin niitä tänne, tuli vähän sellainen kutina, että tänä vuonna vois olla kiva värkätä jonkinlainen joulukalenteri tänne blogiin. 

Viimeksihän tein sellaisen vuonna 2018 ja silloin ne joulukalenterin luukut saivat innoituksensa Wernerilandia-kirjojen 24 kuvasta. Nyt, kolme vuotta myöhemmin mulla näyttää tuo tuoteperhe lisääntyneen neljällä kirjalla/pienlehdellä. Eli sehän tekee yhteensä kuusi pienokaista, jee! 

Mikä luonnollisesti tarkottaa sitä, että jokainen teos pääsee esittäytymään kalenterin aikana yhteensä neljä kertaa. Tälläkin kertaa suoritin arvonnan etukäteen ja katson aina päivä kerrallaan, millaisia kuvia/sanoja blogiin näyttää ilmestyvän. 

Eikä siinä kaikki. Vaikka en niin kovasti mainostamisesta tykkääkään, sanon tämän nyt tämän yhden ainoan kerran. Kaikki sivuillani esiintyvät teokset ovat KOKO JOULUKUUN AJAN aivan erityisen edukkaissa joulutarjouksissa. Hinnat löydät kirjojen kuvien yhteydestä. 

Eli ilmiannathan rohkeasti itsesi, jos jokin näistä puhuttelee itseäsi, tai jos tulee tunne, että joku läheisesi voisi näistä ilahtua. Lienee sanomattakin selvää, että sehän olis mulle kirjoittajana ja piirtäjänä maailman paras (joulu)lahja. Lukijoiden kautta kirjat pysyvät elossa ja saavat myös energeettisen mahdollisuuden vaikuttaa maailmaan.

Mutta nyt, sen pidemmittä puheitta, mukavaa iltaa. Huomenna aletaan laskeutua joulunaikaan. Eli pysykäähän kuulolla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

  24. Joulukuuta " Kun ympyrä sulkeutuu, homma on hoidettu, eikä siitä sen enempää."  Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2022! ❤️